JHNY palvelee

Syyskuun neuvontaklinikan aiheena sote- ja muut erityiset palveluhankinnat

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikan 6.9.2024 aiheena ovat sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä muiden erityisten palvelujen hankinnat. Klinikalla käymme läpi, mitä näiden hankintalain liitteessä E lueteltujen palvelujen kilpailuttamisessa tulee ottaa huomioon.

Aihetta esittelee tällä kertaa neuvontayksikön erityisasiantuntija Niina Ruuskanen. Taustatukea antavat muut Julkisten hankintojen neuvontayksikön asiantuntijat.

Neuvontaklinikka on tarkoitettu vain hankintayksiköille.   

Tapahtuma 

pe 6.9.2024 klo 9–10

Ilmoittautuminen  

  • Neuvontaklinikkaan voit osallistua tällä kertaa vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu viimeistään ke 4.9. klo 16.  
  • Ilmoittaudu tällä lomakkeella (Webropol).  
  • Pahoittelemme, että emme voi ottaa jälki-ilmoittautumisia vastaan.  

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden aikana 

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä klinikan aiheesta ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat(at) kuntaliitto.fi.  

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.  

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa osana neuvontaklinikkaa. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä.  

Esitysaineisto  

Liitteen E hankinnat
Neuvontaklinikka 6.9.2024, Pdf-diaesitys, Niina Ruuskanen ja Olli Jylhä
 

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö tiedottaa tapahtumista verkkosivuillaan sekä Hankintainfo-uutiskirjeessään. 

Suurin osa neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.   

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista